Reconectarea Personala

Reconectarea Personala reprezinta implinirea si desavarsirea ta spirituala. Este un procedeu unic si transcende orice tehnica terapeutica sau tratament cu bioenergie intalnite vreodata. Odata experimentata, viata ta va fi transformata pentru totdeauna – constiinta ta se va schimba si se va extinde.

Reconectarea Personala permite luminii si informatiei sa curga in mod constant prin tine. Viata ta va fi transformata pentru totdeauna – constiinta ta se va schimba si se va extinde.
Reconectarea este un urias proces de evolutie. Daca vrei vindecare, ai Vindecarea Reconectiva, dar daca vrei sa revii pe traseul vietii tale, poate mai rapid decat te-ai astepta, atunci ai nevoie de procesul Reconectarii.

Reconectarea Personala a fost conceputa pentru a conecta reteaua personala de energie a organismului – meridianele de acupunctura si chakrele – cu reteaua energetica axiatonala a planetei, la alte frecvente, mai inalte care inconjoara planeta si care faciliteaza schimbul de energie si de informatie in Univers.

Aceasta retea inconjoara planeta si faciliteaza schimbul de energie si de informatie in Univers. Liniile axiatonale sunt parte a unei retele inteligente atemporale, un sistem energetic paralel-dimensional. Liniile care incercuiesc pamantul trec prin diferite puncte energetice recunoscute, cum ar fi Machu Picchiu in Peru sau Sedona, Arizona. Cand ne conectam cu reteaua de energie, primim un aflux de lumina si informatie care ne transforma complet – corp-minte-spirit.

Oamenii de stiinta vorbesc despre Punctul Zero, misticii despre “marea lumina”. Ambele fac referire la “oceanul de energie” in care traim si ne miscam. Ambele parti sunt de acord ca fiecare “particula” din acest camp – oameni, plante, vietuitoare, stele, galaxii – este conectata cu fiecare particula. Noi suntem “conectati” si “multi-dimensionali” in acelasi timp. Dupa reconectare, vom incepe sa fim constienti de aceste dimensiuni variate.

Imagineaza-ti reteaua de energie personala ca un “sistem de operare” al unui computer. Re-conectarea Personala imbunatateste practic sistemul tau, exponential! Noi conexiuni sunt realizate. ADN-ul este trezit din inactivitate. Cantitati imense de informatii “noi” incep sa fie disponibile. Liniile energetice se conecteaza cu ceea ce JJ Hurtak numeste “linii axiatonale”, circuite ale unei grile cu frecvente mai inalte, care deschid fluxul catre aceste dimensiuni mai mari. Vei putea acum sa primesti lumina si informatie. Odata ce reconectarea este finalizata, ea nu dispare, ci te va insoti pentru totdeauna.

Este imposibil sa descrii toate constientizarile, descoperirile, revelatiile, conexiunile, “AHA-urile”, sau salturile cuantice in cunoastere care apar atunci cand experimentezi Reconectarea. De fapt, Re-conectarea Personala reprezinta implinirea si desavarsirea ta spirituala. Este vorba despre eliberarea sau eliminarea blocajelor, a interferentelor care te-au indepartat de perfectiune. Este vorba despre restructurarea ADN-ului tau si Re-conectarea ta cu Universul la un nou nivel.