Mai intai trebuie sa intelegem ca Vindecarea Reconectiva nu e aici ca sa vindece simptome. In schimb, Vindecarea Reconectiva transcende complet tehnicile traditionale de vindecare energetica si ne aduce la o stare de echilibru deplin. Nu este un tratament, nu este un plan terapeutic. Nu abordeaza doar simptomele. Este mult, mult mai mult decat atat. Se faciliteaza vindecarea cu o constiinta in care se permite persoanei respective sa revina la vibratia sa maxima de energie, lumina si informatie. Astfel, acest lucru face ca toate dezechilibrele sa fie eliminate din imagine, ca vibratie, in modul cel mai potrivit in care persoana poate sa revina la o stare optima de sanatate.” (din cartea “Reconectarea – Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine” – Dr. Eric Pearl

Vindecarea Reconectiva este o terapie energetica de scurta durata, o terapie de vindecare fara atingere, non-invaziva, care se afla pe planeta noastra pentru prima data. Mai concret, Vindecarea Reconectiva este o banda de frecvente cu totul noua, ce contine energie, lumina si informatie.

Aceasta terapie lucreaza direct pe ADN si pe meridianele de acupunctura. Frecventele bioenergetice ale Vindecarii Reconective “se conecteaza” cu frecvente vibrationale mai mari, care la randul lor actioneaza asupra biocampului si ADN-ului omului.

Vindecarea Reconectiva este o experienta ce poate schimba intreaga viata, utilizand frecvente noi care permit vindecarea corpului, mintii si spiritului. Foarte diferita de Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong sau Pranic Healing, sau alte tratamente bioenergetice, Vindecarea Reconectiva este dincolo de orice tehnica intalnita vreodata – avand in vedere ca nu este o tehnica. Dupa cum spune Dr. Eric Pearl, tehnicile utilizate pana acum sunt doar sub-seturi ale acestei benzi de frecventa.

Spre deosebire de tehnicile cunoscute pana astazi, in cazul vindecarii reconective, influenta vizibila a frecventelor (semnele care indica interactiunea corpului pacientului cu frecventele reconective – miscari involuntare ale ochilor, ale muschilor, schimbarea tiparelor de respiratie sau chiar oprirea respiratiei, declansarea reflexului de inghitire) se intensifica odata cu indepartarea mainilor de corpul persoanei cu care se lucreaza. Terapeutul nu directioneaza, indruma si comanda, ci faciliteaza pacientului prezenta in acest spatiu al frecventelor VR si se supune, alaturi de pacientul sau, la influenta vindecatoare, re-organizatoare, a suprainteligentei care a creat corpul uman.

In acest fel, accesarea frecventelor reconective aduce o extindere a ariei de perceptie, intensifica lumina constiintei , aduce o stare noua si cu mult mai extinsa a constiintei umane, care permite iesirea din cadrul de tipare al lumii cu patru dimensiuni si constientizarea multidimensionalitatii umane.

Vindecarea Reconectiva este posibila si de la distanta cu aceasi eficienta ca in sedintele 1:1.

Cum decurge o sedinta de Vindecare Reconectiva

Programeaza-ti 45-60 de minute pentru o astfel de sedinta.

In primele 15 minute vei completa un chestionar scurt si vei reconfirma scopul vizitei, fie ca este vorba de una sau trei sedinte de Vindecare Reconectiva ori Reconectare Personala sau, de ce nu, Vindecare Reconectiva pentru un prieten sau membru al familiei. Totodata, vei rezolva onorariul pentru sedinta. Nu este neaparat necesar sa ma informezi cu privire la particularitatile problemei tale, este chiar mai bine ca niciunul dintre noi doi sa nu ne concentram pe anumite limitari sau pe un anumit deznodamant pe care il vedem probabil.

Imbraca-te confortabil. Nu e nevoie sa inlaturi bijuteriile sau ceasul, dar evita sa folosesti parfumuri de orice natura, intrucat acestea ar putea sa influenteze ceea ce ai putea simti in timpul sedintei.

In timpul sedintei te vei aseza pe o masa de masaj, cu fata in sus si ochii inchisi, timp de aproximativ 30 minute, timp in care imi voi misca mainile in jurul si in apropierea ta.

In ultimele 15 minute vom schimba impresii despre sedinta pe care tocmai o consideram incheiata.

Relaxeaza-te si traieste o stare de asteptare de a fi prezent la aceasta experienta unica. Nu este nevoie sa meditezi sau sa te rogi. Renunta la asteptari sau la un anumit tip de deznodamant. Fii totodata observatorul si cel observat pe parcursul sedintei.

Experientele fiecaruia in ceea ce priveste Vindecarea Reconectiva sau Reconectarea sunt unice. Adesea, vindecarile sunt semnalate dupa prima sedinta sau vindecarea se poate contura in timp, intrucat vindecarea este un proces, nu o destinatie finala.